La situació d'Emergència s'estén a l'interior de les demarcacions d'Alacant i València

Cal circular amb cadenes en 23 carreteres de la xarxa secundària

Governació ha decretat aquest migdia emergència situació 0 per nevades en les comarques de l'interior de les demarcacions de València i Alacant. A les comarques interiors del nord manté l'emergència situació 1, i a la resta del país la preemergència nivell taronja. A més, ha confirmat que a hores d'ara cal circular amb cadenes en 23 carreteres de la xarxa secundària.

Les comarques de Castelló han sigut les més afectades pel temporal de neu al llarg del matí. El fred ha deixat mínimes de 5 graus sota zero en Castellfort i està provocant seriosos problemes per al trànsit en la carretera. S'ha desconsellat la circulació en l'autovia A-23 cap a Terol i en la N-232 als Ports i cal l'ús de cadenes en pràcticament tota la xarxa secundària de les comarques interiors de la demarcació de Castelló, on un total de 500 escolars no han pogut anar hui a l'escola arran del temporal i s'han hagut de suspendre les classes en els centres del municipis de Montant, Montanejos i Begís.

En la demarcació d'Alacant, localitats com Alcoi han estat incomunicades en algun moment totalment per carretera. L'acumulat de pluges en les últimes 24 hores han deixat 166 litres per metre quadrat a Alcanalí, 132 a l'Atzúvia o 121 a Pego.

A la demarcació de València està tallada la carretera N-330 a Ademús i els camions no poden circular per diverses carreteres principals. La neu cau amb força a llocs com Énguera, la Font de la Figuera, Ontinyent o Bocairent, on arriba ja als 40 centímetres de gruix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.