Successos

successos

Segresten el poni Xic de l’hostal Mallorquines

Els lladres van tallar la corda que el mantenia estacat en un terreny al costat de l’aparcament del restaurant

El poni Xic, que durant vint anys ha estat animal de companyia al popular hostal Mallorquines de Riudarenes, està en parador desconegut des que el 9 de maig uns lladres se’l van endur.

El segrest d’en Xic es va perpetrar entre les tres i dos quarts de cinc de la tarda del dilluns 8 de maig, segons han denunciat els amos a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners. El poni era en un terreny al final de l’aparcament de l’hostal restaurant i els lladres van tallar la corda que el mantenia fermat perquè no s’escapés. Des d’aquell dia ningú sap on para el poni, que va comprar el pare dels actuals responsables del negoci de les Mallorquines per a la seva neta, ara ja fa uns vint anys. El muntaven la mainada, a vegades també estirava un petit carret i anava a les festes de Sant Antoni. Ara ja és molt vell, té uns 28 anys, i els seus propietaris no acaben d’entendre per què va ser objecte de robatori ni què en poden haver fet els lladres.

El poni en furgoneta?

Fins ara no s’ha trobat cap testimoni que hagi vist el moment què s’enduien en Xic, però en les tres setmanes que fa que el poni està desaparegut ha sorgit una pista que apuntava que havien vist un poni, que podia ser en Xic, que era traginat dins d’una furgoneta. Tot i que es va seguir la pista dels ocupants de la furgoneta, no es va localitzar el poni. Els Mossos i els amos de l’animal el continuen buscant i demanen que si algú el veu avisi del seu parador. En Xic no porta xip ni cap altre element identificador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia