Successos

Detenen tres menors d’un centre d’acollida per un assalt violent a un ancià

Un grup de cinc joves van envoltar un home gran, el van empentar, colpejar i robar

En dos dies s’han perpetrat almenys tres casos similars a Girona

Continua l’escalada de delictes perpetrats a la ciutat de Girona per nois procedents de centres de protecció de menors acollits per la Generalitat. Els Mossos van detenir diumenge tres menors d’un centre que juntament amb dos joves més, que encara no han estat localitzats, van perpetrar un assalt violent a un home d’edat avançada al carrer, al barri de Sant Narcís. Eren quarts de quatre de la tarda quan la banda va triar un home gran que van considerar que seria la seva víctima. Tres dels nois van rodejar l’home i van començar a donar-li empentes i cops. Quan ja el tenien atabalat i desorientat es van acostar dos nois més que li van ficar la mà a la butxaca i se li van emportar el mòbil i van fugir corrent. Quan la víctima va provar d’anar-los a la saga, els altres tres li van barrar el pas. La víctima, que no va resultar ferida, va demanar ajut i va alertar els Mossos i una estona més tard una patrulla de paisà va veure tres dels sospitosos que rondaven prop de l’estació i els van identificar i detenir per un robatori amb violència. Són tres menors, dos marroquins i un gambià, tots tres residents en un centre de protecció de la Generalitat. A un dels joves també se li ha imputat un delicte de receptació perquè duia un aparell de Bluetooth que havia estat robat el dia abans, el dissabte, amb el mateix modus operandi: van envoltar la víctima, li van anar donant cops, fins que li van poder arrabassar el que duia.

El mateix diumenge, al matí, els Mossos van detenir dos joves marroquins en relació amb l’assalt violent a una altra persona d’edat avançada al passeig d’Olot. En aquesta ocasió, la víctima va anar per terra i va resultar ferida en un braç i al cap. Quatre joves el van atacar per l’esquena per robar-li el mòbil.

LES XIFRES

3
assalts violents
a persones grans s’han perpetrat en dos dies a Girona
5
detinguts
han fet els Mossos per dos robatoris violents diferents perpetrats diumenge


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.