El gel dificulta la circulació en gran part de la xarxa viària

Les baixes temperatures deixen mínimes de sis graus sota zero en municipis com Castellfort

La conversió en gel de la neu caiguda aquests últims dies i el descens de les temperatures aquesta matinada, continuen causant problemes en les carreteres valencianes. Cal circular amb precaució als ports de Torre Miró i Querol, en la N-232 i a Aiora, en la N-330, on s'ha restringit el pas de camions i vehicles articulats. Però els majors problemes es registren en la xarxa viària secundària, on hi ha nombroses carreteres afectades, tallades o en què cal circular amb cadenes. Entre els municipis més afectats figuren Alcoi, Alfafara, Castalla, Ibi, Onil, Relleu o Sella, en la demarcació d'Alacant; Ares del Maestrat, Atzeneta, el Boixar, Herbers, Morella o Vilafranca, en la demarcació de Castelló; o les Alcubles, Camporobles, Gàtova, Ontinyent, Titaigües o Zarra, en la demarcació de València.

El descens moderat de les temperatures d'aquesta matinada ha deixat mínimes que han arribat als sis graus sota zero, com en el municipi de Castellfort. A la ciutat de Castelló s'ha registrat una mínima d'un grau, i a València i Alacant, de dos graus. A més, aquest matí ha nevat quasi al nivell del mar, en diversos municipis propers a València, on ha arribat a caure aiguaneu.

Per a demà s'espera un ascens considerable de les temperatures, tot i que el vent serà prou fort. Divendres augmentaran de nou els núvols i les possibilitats de pluja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.