Successos

successos

Rescatat de dins del cotxe al port d’Arenys

Un pesquer ajuda el conductor, que es va precipitar des del moll pesquer

Un accident que podia haver acabat en tragèdia va tenir lloc ahir a la tarda al port arenyenc quan un cotxe es va precipitar a l’aigua des del moll on hi ha les embarcacions de pesca. Els fets van passar cap a quarts de cinc de la tarda, quan el vehicle, de la marca Mercedes, amb l’home a dins, es va precipitar de l’aparcament cap a l’aigua. Segons fonts properes a la investigació no es tractaria d’un accident sinó que hauria estat un acte voluntari.

En el moment dels fets entrava al port una barca d’arrossegament que es va acostar per auxiliar i ajudar a sortir de l’aigua el conductor, que va ser rescatat. L’accident va generar molta expectació al port i es van mobilitzar efectius dels cossos de seguretat i ambulàncies. Per recuperar el vehicle de l’aigua, cap a quarts de vuit del vespre, va fer falta una grua i la intervenció dels submarinistes de la Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia