Successos

frança

nou atac amb vehicle

L’home que ha fet xocar el seu vehicle contra una furgoneta de la policia als Camps Elisis anava armat

L’atacant, que ha hagut ser tret del cotxe després que aquest explotés, estaria fitxat pels serveis d’intel·ligència, segons els mitjans francesos

La Fiscalia Antiterrorista ha obert una investigació

L’home que ha fet xocar el seu vehicle contra una furgoneta de la policia francesa als Camps Elisis de París portava almenys una arma a sobre i ha hagut de ser tret del cotxe en flames després que aquest explotés, segons ha informat fa uns minuts el portaveu del Ministeri de l’Interior, Pierre-Henri Brandet.

L’home ha mort “molt probablement”, ha dit a la premsa Brandet, que ha afegit que no hi ha hagut ferits entre les forces de seguretat ni entre els civils.

La Fiscalia Antiterrorista ha obert una investigació per aquest atac, ha afegit Brandet, que ha afegit que els artificiers continuen a la zona per assegurar-se que no existeixen més riscos.

Segons el canal informatiu “BFM TV”, l’agressor, que conduïa un Renault Megane gris, és un home de 33 anys i fitxat pels serveis d’intel·ligència com a sospitós de radicalització. D’acord amb aquesta mateixa font, dins del seu vehicle portava un kalàixnikov, cartutxos, armes de foc i una bombona de gas.

Fa just dos mesos, els Camps Elisis ja van ser escenari de l’assassinat a trets d’un policia a mans d’un home que havia jurat lleialtat a Estat Islàmic.

En un missatge al seu compte de Twitter, la Prefectura de Policia informa que hi ha una “intervenció policial en curs” i demana als ciutadans que evitin la zona.

La zona dels fets es troba acordonada per la policia. Es tracta de l’inici dels Camps Elisis, molt a prop del Palau de l’Eliseu, seu de la presidència francesa, que es prepara per rebre durant aquesta mateixa tarda al rei Abdalà de Jordània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia