Successos

Queda sense efecte la detenció del regidor de Sant Adrià acusat d’irregularitats en la contractació pública

Se li mantenen els càrrecs i haurà de comparèixer davant del jutge el pròxim 4 de juliol

La detenció del regidor de Sant Adrià de Besòs Juan Carlos Ramos ha quedat sense efecte aquest dilluns al vespre, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. Cal recordar que Ramos ha estat detingut unes hores abans per, presumptament, haver desviat diner públic destinat a la contractació de la vigilància privada dels blocs de pisos buits del barri de la Mina. La detenció ha quedat sense efecte però els càrrecs se li mantenen, i és per això que haurà de comparèixer el pròxim 4 de juliol davant del jutge del jutjat número 4 de Badalona, segons han confirmat fonts pròximes al regidor.

En el marc de l’operació també estan sent investigat el gerent del Consorci de la Mina, Juan Luís Rosique, i dues persones més vinculades a empreses de seguretat privada. El cas es desprèn de l’operació policial contra el tràfic de drogues que ha tingut lloc aquesta matinada al barri.

El cap de la trama hauria realitzat altres activitats delictives de manera paral·lela, a banda del tràfic de drogues, i és en aquestes en les que haurien participat el regidor del PSC i el gerent del Consorci. L’Ajuntament ha expressat plena confiança en la justícia i es reserva l’opció de prendre mesures contra Ramos i Rosique en funció de l’evolució dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia