Successos

judicial

violència de gènere

Passa a disposició judicial l’assassí confés de la seva ex-parella a Salou

La dona morta diumenge, que estava empadronada a Cambrils, havia deixat el detingut feia quatre mesos

El cos va aparèixer diumenge amb més de quaranta ganivetades

L’assassí confés de la seva exparella a Salou ha passat a disposició del jutjat de violència sobre la dona de Reus. L’arrestat ha arribat als jutjats a les nou del matí, procedent de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Campclar, a l’interior d’un cotxe policial. L’home, de 43 anys, va acudir diumenge a primera hora del matí a la comissaria per confessar el crim. Els agents van localitzar el cadàver a l’interior d’un vehicle a la carretera T-325, al municipi de Salou . La víctima, de 29 anys, es trobava al seient del conductor amb més de 40 ferides d’arma blanca arreu del tronc i amb evidents símptomes d’acarnissament. La parella feia quatre mesos que havia posat fi a una relació sentimental de dos anys i no constaven denúncies prèvies. Segons han assenyalat fonts judicials, tot i que inicialment l’aixecament del cadàver va anar a càrrec del jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, el cas ha passat a mans del jutjat de violència sobre la dona de Reus, atès que el domicili de la víctima es trobava a Vilafortuny (Cambrils).La dona que diumenge va aparèixer morta a Salou s’havia separat recentment del seu presumpte agressor, que va ser detingut el mateix dia pels Mossos d’Esquadra després de confessar els fets. Segons va informar ahir l’agència ACN, la víctima (que tenia 29 anys i estava empadronada a Cambrils) feia quatre mesos que havia trencat la relació amb l’home, veí de Vila-seca i de 43 anys. La relació sentimental entre tots dos havia durat dos anys.

Minut de silenci a diverses localitats

Diversos municipis del Camp de Tarragona van convocar ahir al migdia un minut de silenci davant dels ajuntaments en record d’aquesta nova víctima de violència masclista. Entre les poblacions que es van afegir a aquesta iniciativa es troba Cambrils, on estava empadronada la víctima, i on l’alcaldessa, Camí Mendoza, va qualificar l’homicidi de “fet cruel”. Salou, on va ser descobert el cadàver, i Vila-seca, d’on era el veí l’assassí confés, també van fer concentracions, així com Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia