Successos

successos

Apareix un home mort a les vies del tren, a Tarragona

Els Mossos han obert una investigació i no es descarta cap hipòtesi

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir les circumstàncies de la mort d’un home, el cos del qual es va localitzar ahir a primera hora del matí a les vies del tren, a Tarragona. En concret, es tracta d’un home que anava indocumentat i que la policia encara no havia pogut identificar ahir.

L’avís de l’aparició del cos el va fer Adif, després que el maquinista d’un tren que circulava per la via (la que es fa servir en direcció a Barcelona) el descobrís poc abans de dos quarts de set del matí. Aquest fet va obligar a mantenir tallada la circulació en aquesta via durant dues hores, fins que es va poder procedir a l’aixecament del cadàver, a dos quarts de nou del matí.

El cos no presentava signes de violència o criminalitat, però no es descarta cap via d’investigació, i tampoc la d’un suïcidi. Sí que es descarta que fos un atropellament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia