Successos

Successos

Una jove de Blanes mor en caure-li al damunt una columna, a Mallorca

La noia, de 16 anys, estava jugant sobre una hamaca amb el germà, també menor, en un hostal d’Esporles

La policia ha obert una investigació

Maria Garres, una jove de 16 anys veïna de Blanes, va morir dilluns en caure-li al damunt una columna mentre estava passant uns dies amb la seva família a Esporles, Mallorca. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de cinc de la tarda a l’hostal Sa Fita, situat al carrer Joan Riutort. La noia estava jugant al jardí amb el seu germà d’11 anys. En pujar al cim d’una hamaca, una de les dues columnes que la sostenien va cedir i va impactar contra el cap de la menor. La columna estava construïda amb marès, una mescla de sorres amb ciment natural molt emprada en la construcció d’edificis i murs de tancats de finques a les Balears.

Els primers d’arribar al lloc de l’accident van ser un bomber i una doctora que viuen molt a prop de l’hostal. Van auxiliar la jove iniciant les maniobres de reanimació fins a l’arribada de la resta d’efectius. Posteriorment, fins al lloc es van desplaçar una ambulància del SAMU-061, sanitaris del centre de salut d’Esporles, bombers i efectius de la Guàrdia Civil i de la policia local. A conseqüència de l’impacte, la menor va tenir una parada cardiorespiratòria. Malgrat els esforços dels serveis d’emergència, la noia va acabar morint.

Tant la Guàrdia Civil com la policia local han obert una investigació per aclarir les circumstàncies del succés. La finca on va tenir lloc el fatal accident és una casa antiga condicionada i rehabilitada no fa gaire temps. La tasca dels investigadors és determinar com és que la columna va cedir.

Homenatge

Maria Garres estudiava quart d’ESO a l’institut S’Agulla, de Blanes. Dimarts al matí, la comunitat educativa, juntament amb amics i familiars, va retre un sentit homenatge a la menor plantant un pi a la zona de jardí de l’escola i escrivint emotius missatges en un mural al centre escolar.

LA DATA

26.06.17
és el dia
que va tenir lloc el fatal succés mentre estava de vacances a prop de Palma amb la seva família

LA XIFRA

11
anys
té el seu germà petit, amb qui estava jugant al jardí de la finca en el moment que van ocórrer els fets


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia