Successos

Jutgen el noi que va riure’s de la mort d’un mosso

Dimarts, al jutjat penal 1 de Lleida tindrà lloc el judici a un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, que està acusat d’injuriar per internet un agent dels Mossos d’Esquadra que va morir en un accident de trànsit a la Fuliola el 31 de desembre del 2014. “A prendre pel cul, Mosso, un menys” o “No sento res, més aviat menyspreu”, són algunes de les expressions que va escriure a les xarxes socials. La fiscalia demana que se’l condemni a pagar una multa de 4.200 euros per un delicte d’injúries.

Arran de l’accident mortal, un altre noi també va escriure frases que per la fiscalia són considerades delicte d’injúries greus. En aquest cas, es tracta d’un jove que era menor en el moment dels fets i el jutjat de menors va condemnar-lo a set mesos de feines socioeducatives. Ara bé, va recórrer la sentència i l’Audiència de Lleida, tot i que va qualificar de “reprovables” els fets, el va absoldre adduint la llibertat d’expressió.

El mosso mort en l’accident vivia a Lleida i tenia 42 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia