Successos

Detingut un conductor drogat per la mort d’un motorista aquest dimarts a Ribes de Freser

Els Mossos han detingut aquest dimarts a la tarda un home de 27 anys, nacionalitat espanyola i veí de Ripoll, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència.

Els fets han passat aquesta tarda, poc després de les quatre, al punt quilomètric 125, de la carretera N-260, dins el terme municipal de Ribes de Freser.

Els agents han comprovat que un turisme i una motocicleta havien xocat frontalment en un revolt de la via. A causa de l’accident el motorista ha mort i el conductor del turisme i el seu acompanyant, n’han resultat ferits lleus, però els agents han observat que, el conductor, presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de les substàncies estupefaents. Els mossos li han efectuat la prova de drogues, a la qual ha donat un resultat positiu.

Per aquest motiu, se’l considera presumpte autor d’un d’homicidi per imprudència greu i se l’ha detingut. El detingut passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia