Successos

successos

Incendi en dues naus industrials de Badalona

Un incendi va afectar, ahir al matí, dues naus d’una empresa situada al polígon industrial Badalona Sud, que sumen una superfície de 1.000 m². El foc va obligar a mobilitzar fins a quinze dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, que van haver de fer ús de la grua, a més de la Guàrdia Urbana. No es van haver de lamentar danys personals. Al migdia, el foc ja estava estabilitzat. Les naus estan situades a la cantonada del carrer de les Teixidores amb el carrer Manuel Fernández Vázquez i pertanyen a una empresa dedicada a la fabricació i distribució de flor i planta artificial i altres productes destinats a basars.

successos

Una caixera facilita un robatori en un súper de Martorell

ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres persones, el 17 de juliol, pel robatori en un supermercat de Martorell, incloent-hi la caixera atracada, a qui s’ha considerat còmplice. La treballadora, que és familiar d’un dels detinguts, estava fent una substitució d’un dia a l’establiment, ja que el seu lloc habitual de treball és a Terrassa, i va insistir a ser a la caixa. El dia dels fets, el 25 de juny, un home amb un ganivet i amb la cara tapada va atracar el supermercat i es va endur els diners en metàl·lic que la caixera li va lliurar. L’atracador va marxar a peu, però després va ser recollit per un vehicle. El conductor era el cosí del pare de la caixera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia