Successos

Ocupa un habitatge i el relloga, a Empuriabrava

Es va descobrir quan els propietaris del domicili hi van voler passar uns dies de vacances

La persona que tenia cura del pis va anar-hi per tal de deixar-lo a punt i va veure que algú havia canviat el pany

Una situació inversemblant relacionada amb l’àmbit immobiliari va acabar requerint la intervenció de la policia. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van detenir un ciutadà que va ocupar de manera il·lícita un habitatge en una urbanització d’Empuriabrava i, posteriorment, se’n va lucrar rellogant-lo. L’investigat per aquest cas és un veí de Castelló d’Empúries, de 29 anys i de nacionalitat marroquina. Els agents van rebre l’avís el passat 17 de juliol. Els Mossos van ser alertats que havia tingut lloc l’ocupació fraudulenta d’un domicili al sector Port Alegre d’Empuriabrava. Va descobrir els fets la persona encarregada de la cura del pis, qui va anar a obrir-lo per deixar-lo a punt per als propietaris. Va comprovar que algú havia canviat el pany de l’apartament en el qual els seus legítims amos volien passar uns dies de vacances.

Els Mossos van constatar que a l’interior hi vivia una família que presentava un contracte de lloguer. Els llogaters van explicar a la policia que havien fet tractes amb un home que els havia donat les claus del pis i que pagaven un lloguer mensual. Després de veure l’engany, van reclamar a l’arrendatari, el qual els va manifestar que ja els llogaria un altre domicili d’iguals característiques.

Els llogaters van acordar deixar el pis i retornar-lo als seus propietaris. De manera simultània, els efectius dels Mossos van iniciar la recerca de l’home que havia realitzat l’ocupació de l’immoble, havia canviat el pany i havia fet un contracte de lloguer fals als inquilins.

El van localitzar el dia 21 a Castelló d’Empúries, i el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i un de falsificació de document públic. La investigació policial continua oberta per esbrinar si el detingut està implicat en altres fets semblants. L’home, a qui consten antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar la seva posada en llibertat provisional.

LA DATA

21.07.17
Els Mossos van detenir l’home que havia fet un contracte fals de lloguer a uns inquilins de l’immoble.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia