Successos

Un veí de Sils ratifica al jutjat les amenaces als agents rurals

El criador de gossos de Sils investigat per amenaçar el Cos d’Agents Rurals després del doble crim d’Aspa es va ratificar ahir en les seves paraules, aquest cop als jutjats de Girona. Jordi Manuel Bonet va assegurar, a més, que ell és “el més amenaçat” i considera que hi ha “una operació” en contra seu de l’administració: “No m’acolloniré, aniré fins al final. Algú ha d’anar a la presó, o ells o jo.”

Segons va explicar l’advocat del cos, Albert Requena, Bonet va titllar ahir en seu judicial els Agents Rurals de “lladres, rates i porcs”. Unes declaracions que l’advocat considera “inadmissibles” i que fa que el cos estudiï la possibilitat d’ampliar la denúncia contra Bonet amb un delicte de calúmnies. “Hem de tenir en compte que està desqualificant tot un col·lectiu”, va manifestar Requena.

La polèmica va saltar quan Bonet va fer un escrit al Facebook qualificant els rurals de “fills de puta” i afirmant que no descartava “carregar-se’n uns quants”. Ahir, a la sortida dels jutjats, Bonet va dir que la declaració havia “anat bé”: “Ells no han de venir a casa meva, i si venen és normal que els digui que fotin el camp.” Va denunciar que li han perdut dos cadells que van néixer quan els gossos de la seva finca van ser intervinguts pels rurals. En concret se li van requisar dotze animals. Una de les femelles va tenir sis cadells, “dels quals només en queden quatre”. “Vull que m’expliquin on són aquests dos gossos”, va concloure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia