Successos

Ataca l’exdona a la casa on fa de cuidadora i l’empresonen

L’assalt es va perpetrar a Sant Jordi Desvalls, on l’home, que viu a Olot, hauria arribat amb autobús

Els Mossos han resolt un singular assalt violent que es va perpetrar dissabte passat a la matinada en una casa de Sant Jordi Desvalls, on hi viuen un ancià i la seva cuidadora hondurenya, amb la detenció a Olot de l’excompany de l’assistenta, Luis Enrique Osorio, de 34 anys, que el jutjat d’Olot ha enviat a la presó per un delicte de violència domèstica.

Segons la denúncia que va fer la dona que cuida l’ancià a la casa de Sant Jordi Desvalls, un individu, que no va identificar com el seu excompany, va entrar de nit a la casa i es va dirigir a ella amb un ganivet a les mans tot exigint-li: “Diners, diners.” El va descriure com un home corpulent, que parlava castellà i que no es va emportar res de la casa, però va ferir-la lleument amb el ganivet i la va agredir sexualment.

En tenir coneixement dels fets, els Mossos van esbrinar que abans de l’assalt s’havia vist un home que s’havia ficat dins d’un cotxe aparcat a prop de la casa, al carrer de les Basses. Es va comprovar que el vehicle era propietat d’una dona que no tenia res a veure amb l’assaltant i a partir dels testimonis de gent de l’entorn de l’assistenta assaltada els Mossos van arribar a la conclusió que l’intrús que havia entrat a la casa en realitat era el seu excompany, amb qui convivia quan residia a Olot. Els Mossos van recollir testimonis que apuntaven que la dona havia estat víctima de maltractaments per part del seu company quan vivien junts. Els Mossos van rastrejar la zona per comprovar si l’home anava a buscar algun autobús per tornar a Olot, ja que no disposa de vehicle propi. No el van trobar fins dimecres. Era a Olot, en un bloc de pisos propietat d’un banc on s’havia ficat com a ocupa, tot i que hi ha vigilant. El van arrestar i ahir va passar a disposició del jutjat d’Olot, que va dictar ordre de presó sense fiança.

LA DATA

02.08.17
Els Mossos
van detenir a Olot l’home que va assaltar l’exdona a la casa de Sant Jordi Desvalls on cuida un ancià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia