Successos

Successos

Presó per al lladre d’un súper i un estanc de Girona

S’acull al seu dret a no declarar davant del jutge i de la policia

El jutge ha enviat a la presó el lladre que va assaltar divendres un estanc a Fontajau i que la policia sospita que també és l’autor d’un atracament a l’Spar de Taialà al mes passat. David Navarrete Benavente, un veí de Girona de 42 anys i amb un llarg historial delictiu, va ser detingut divendres al migdia després d’haver assaltat l’estanc que hi ha a la rambla Xavier Cugat. Va intentar endur-se la caixa amb els diners, però finalment va marxar amb quatre paquets de tabac després que els amos de l’establiment s’hi encaressin. Després de passar la nit als calabossos de la comissaria de Vista Alegre dels Mossos d’Esquadra, ahir Navarrete va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona. El sospitós es va acollir al dret a no declarar i, per tant, no va donar la seva versió dels fets. Els Mossos estan investigant si David Navarrete també pot ser l’autor de l’atracament que va tenir lloc l’11 de juliol al supermercat Spar situat al carrer Alfred Nobel, al mateix sector de la ciutat que l’estanc atracat divendres.

David Navarrete, de 42 anys, acumula vuit detencions la majoria de les quals són per atracaments. Un dels casos que va protagonitzar que va tenir més transcendència va ser el del 26 de febrer del 2004 quan, juntament amb un altre home, Miguel Haro, en qüestió de poques hores van cremar vuit vehicles i van assaltar un supermercat a Girona i una gasolinera a Caldes de Malavella. Per aquests fets, el fiscal va demanar un total de 14 anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia