Successos

successos

ofegament

Mor ofegat un jove de 21 anys a la piscina municipal de Gardeny de Lleida

El succés va passar a última hora d’ahir, quan la instal·lació estava tancada al públic

Van ser familiars del noi els qui el van treure de l’aigua, ja mort

Un jove de 21 anys veí del barri de la Mariola de Lleida va morir ahir al vespre ofegat a la piscina municipal de Gardeny. Segons els Mossos d’Esquadra els fets van tenir lloc a dos quarts de nou, quan la instal·lació ja havia tancat al públic, per la qual cosa es dedueix que el jove va saltar la tanca per accedir al recinte i banyar-se, tot i que no sabia nedar. Van ser familiars del mateix jove els qui van treure el jove de l’aigua quan van veure que s’havia ofegat. Sembla ser que el noi ja era mort però tot i així el van portar a l’Hospital Arnau de Vilanova. És per aquest motiu que els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) no van arribar a intervenir en el succés. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i diligències sobre el cas.

El cas d’aquest jove veí de la Mariola és el primer ofegament mortal en una piscina municipal a la demarcació de Lleida aquest estiu. Amb anterioritat hi ha hagut els casos de dos menors a Mollerussa i Guissona que van estar a punt d’ofegar-se a les instal·lacions municipals però la ràpida intervenció dels serveis d’emergència va evitar conseqüències més greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia