Successos

tribunals

judici pel crim de lloret

La família de Niccolò Ciatti ja és acusació

Els pares i la germana de la víctima del crim de Lloret es personen en la causa

Encara no s’ha resolt la petició de llibertat de l’únic empresonat, Rassoul Bissoultanov

Els familiars de Niccolò Ciatti, el jove italià que va morir en ser apallissat dins d’una discoteca a Lloret de Mar, ja exerceixen com a part acusatòria en el cas. Concretament, els pares i la germana de la víctima s’han personat en la causa com a acusació particular a través d’un bufet d’advocats de Barcelona. A partir d’ara, tindran accés a la instrucció del cas i podran sol·licitar qualsevol diligència que sigui requerida i que sigui rellevant en la investigació.

Ara per ara és la novetat més destacada en el cas, ja que, de moment, l’Audiència de Girona encara no ha resolt la petició de llibertat que va demanar l’advocat de la defensa de Rassoul Bissoultanov, l’autor de la puntada de peu mortal, que a hores d’ara és investigat per un delicte d’homicidi. La defensa del jove txetxè demana al jutge que li revoqui l’ingrés a la presó i el deixi en llibertat provisional. En l’escrit, considera que l’empresonament va ser una mesura “desproporcionada i no necessària”. Per la seva banda, Khabiboul Khabatov va quedar en llibertat però amb la prohibició de sortir de l’espai Schengen, i Movsar Magomadov també va quedar en llibertat, sense cap mesura cautelar.

La fiscalia de Roma ha obert una investigació judicial a banda de la que porta el jutjat de Blanes pel cas de la mort de Niccolò Ciatti. Tant és així que abans de ser enterrat a Itàlia va ser sotmès a una anàlisi forense amb unes tècniques especials menys invasives que l’autòpsia anomenades body scanner.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia