Successos

Un home apunyala el seu cunyat al coll “per accident”, a Palafrugell

Actuació ben estranya en què van haver de treballar, ahir, els Mossos d’Esquadra i la policia local de Palafrugell. Dos cunyats es van barallar i un va acabar apunyalant l’altre al coll amb un ganivet. Quan es van presentar els agents, tant víctima com detingut van dir que havia estat un accident.

Els fets van tenir lloc dissabte pels volts de tres quarts de sis de la tarda. A través d’una trucada al telèfon d’emergència 112, la policia va ser alertada que s’havia produït una agressió per arma blanca en un domicili de l’avinguda Generalitat de Palafrugell. Quan van arribar-hi, els agents van comprovar que es tractava d’una baralla entre dos cunyats que va acabar amb un fent un tall al coll a l’altre amb un ganivet de grans dimensions. Segons fonts pròximes el cas, la fulla del ganivet tenia una llargada de 30 centímetres. Fins al lloc dels fets també es van desplaçar efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van arribar amb una ambulància. Un cop estabilitzat el ferit, els sanitaris van traslladar l’home fins a l’hospital de Palamós. Però veient la gravetat de les ferides que li havia causat l’altre home, el ferit va haver de ser traslladat d’urgència a l’hospital Josep Trueta de Girona. Allà va haver de ser operat a vida o mort, ja que el tall del ganivet podria haver afectat l’artèria caròtide.

Davant la gravetat dels fets, la policia local de Palafrugell va detenir l’agressor una hora després dels fets, de què es desconeix per què es discutien. Per ara, l’arrestat és sospitós d’un delicte de lesions. La detenció podria haver estat per un delicte de temptativa d’homicidi, però com que tant la víctima com el sospitós van assegurar que l’apunyalament va ser un accident, s’ha reduït el grau.

La policia local de Palafrugell ha traslladat el cas als Mossos d’Esquadra, que és qui s’encarregarà de la investigació del cas. El detingut, que haurà passat dos nits a la comissaria de policia, és previst que passi avui a disposició del jutjat d’instrucció de la Bisbal en funcions de guàrdia. La policia ha allargat la detenció del cunyat agressor per esperar l’evolució de l’altre cunyat, que va ser apunyalat i que segueix a l’hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia