Successos

policial

persecució

Tres detinguts a Cornellà de Llobregat després d’una espectacular persecució

El cotxe dels fugitius s’ha saltat un control a l’Eixample de Barcelona

Durant l’actuació s’han disparat trets però no hi ha hagut ferits

Dos homes i una dona han estat detinguts aquest dimecres a la tarda a Cornellà de Llobregat després d’una persecució que ha arrencat a l’Eixample de Barcelona.

L’incident ha començat quan el vehicle sospitós ha ignorat l’alto que li han donat agents de la Guàrdia Urbana. Això ha desencadenat una persecució en la qual també han participat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cornellà.

Durant l’actuació policial els agents de la Urbana han disparat trets disuassoris amb la seva arma reglamentària, encara que ningú ha quedat ferit, segons fonts policials citades per Efe. El cotxe ha impactat contra un altre vehicle durant la persecució.

Per efectuar les detencions amb més seguretat, s’ha tallat el trànsit en una part de l’avinguda del Llobregat, pròxima al centre comercial, cosa que ha causat alarma entre alguns veïns.

Finalment, l’automòbil s’ha aturat al carrer de la Riereta de Cornella, davant l’entrada del centre comercial Splau i del camp de futbol de l’Espanyol.

Segons han explicat fonts testimonials a l’ACN, els tres individus que viatjaven al cotxe l’han abandonat i han fugit corrents, però han estat detinguts poc després.

Un dels tres tenia un requeriment judicial de crida i cerca. Fonts policials han descartat completament que l’incident tingui a veure amb terrorisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia