Successos

Successos

Detenen a Santa Perpètua de Mogoda un conductor amb un cadàver al maleter

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Poc després de les dues d’aquesta matinada els agents de la Policia Local de Polinyà han observat que hi havia sang a la porta d’un vehicle i han fet indicacions al conductor perquè s’aturés per poder fer les comprovacions corresponents, però el vehicle ha accelerat per fugir de la patrulla i, al cap de pocs minuts, s’ha accidentat a la B-142, la carretera que travessa Polinyà per connectar Santa Permètua i Sentmenat. Els agents han detingut el conductor del vehicle, un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola, després de comprovar que duia un cadàver amb signes de violència a dins del maleter.

El vehicle ha estat traslladat a dependències dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir les circumstàncies dels fets. El cas està sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia