Successos

Successos

El jutge deixa en llibertat el conductor begut implicat en l’accident mortal de Sils

El jutjat d’instrucció número 3 de Girona, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat provisional amb retirada del permís de conduir, entre d’altres mesures, el veí de Vidreres de 37 anys que conduïa begut i dilluns passat va provocar un accident que va acabar amb la vida d’un veí de Lloret de Mar (Selva).

El jutge ha rebut aquest matí al detingut per l’accident de trànsit en el que va morir una persona i una altra ferida i, d’acord amb la petició de la Fiscalia, ha acordat llibertat provisional, retirada del permís de conduir, prohibició de l’ús de vehicle i prohibició de sortida del territori.

La causa contra el veí de Vidreres està oberta pels delictes d’homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de begudes alcohòliques, conducció temerària i lesions per imprudència greu.

El sinistre va tenir lloc cap a les 06.17 hores de dilluns passat dia 4 en el punt quilomètric 13,5 de la carretera C-63, a l’altura del terme municipal de Sils.

Segons els Mossos de Trànsit, el conductor que va acabar detingut va provocar un xoc frontal amb un altre vehicle, el conductor del qual va acabar mort, i el conductor d’un altre vehicle que no va poder esquivar el xoc va resultar amb ferides de menor gravetat i va ser traslladat a l’Hospital de Blanes.

Com a resultat del xoc, J.J.B.L., un veí de Lloret de Mar de 44 anys, va morir i també va quedar ferit el veí de Vidreres que va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona en estat greu i va ser detingut pels Mossos a l’endemà en ser donat d’alta del centre hospitalari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia