Successos

Successos

Tret per l’esquena

doble crim Els indicis apunten que l’assassí de Susqueda va disparar al noi des de darrere

Cabrils i Arenys de Munt reten homenatge a la parella assassinada

Les investigacions sobre el doble crim de Susqueda apunten que el jove, Marc Hernández, va ser atacat per l’esquena. Una de les ferides que s’han detectat al cos correspon a un tret que li hauria entrat per l’esquena i amb orifici de sortida per davant, de manera que no va quedar cap projectil al cos. Aquesta ferida es perfila com la causa de la mort, però els investigadors encara treballen per determinar amb quin estri es van produir unes estranyes ferides que presenta a la part de davant del cos. Aquestes ferides no es perfilen com a letals, però podrien evidenciar l’ús d’almenys dues armes. En el cas de la noia, la investigació ha conclòs que va morir d’un tret que li va entrar per la templa dreta i li va sortir per l’esquerra. Als cossos no s’han trobat projectils, cosa que dificulta la investigació, que els Mossos d’Esquadra mantenen oberta per trobar el criminal o criminals. Els Mossos repassen les imatges de les càmeres de la zona per intentar captar qui va anar el dia de la desaparició a Susqueda, un espai boscós i feréstec on es concentren assistents a festes rave, pescadors furtius, gent que ocupa masies abandonades...

La parella va desaparèixer el 24 d’agost, quan havien anat al pantà de Susqueda per fer una ruta en caiac i els seus cossos, nus, van ser trobats 32 dies després, el 25 de setembre, al pantà. El seu cotxe havia estat localitzat el 28 d’agost a set metres de fondària dins del pantà, a la zona de la Palomera. I el seu caiac, rebentat i carregat de rocs, va arribar a l’altra riba del pantà.

Mentre els Mossos continuen la investigació, les poblacions on residien les víctimes els rendeixen homenatge. Cabrils, on vivia Paula, va celebrar dimarts al vespre una concentració i un minut de silenci davant l’ajuntament. L’acte, amb flors i globus, organitzat per l’Ajuntament, va concentrar veïns i familiars de la jove però també els pares i amics del jove d’Arenys de Munt. L’Ajuntament de Cabrils també va decretar dies de dol dilluns i dimarts passats, i les banderes van onejar a mitja asta.

Arenys de Munt, el poble de Marc Hernández, també ha decretat dos dies de dol, avui i ahir, i dissabte, a les vuit del vespre, se celebrarà una cerimònia laica de comiat de Marc Hernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia