Successos

seguretat

robatoris amb violència

Nova onada de robatoris en cotxes

Van tornar a resultar afectats una vintena de vehicles que estaven estacionats a la zona dels Maristes de Girona

Una situació que, lamentablement, s’ha repetit. Ahir es va registrar una nova onada de robatoris en vehicles estacionats a la zona dels Maristes de Girona. En aquesta ocasió en van resultar afectats una vintena. Els lladres van trencar vidres dels cotxes per poder accedir al seu interior i emportar-se els objectes de valor o del seu interès que hi van trobar. L’àrea d’aparcament on es van produir els fets queda al llarg del carrer del Poble Sahrauí, un tros del qual transcorre per la part del darrere del McDonald’s i els supermercats Aldi i Lidl. L’episodi va ser descobert a les quatre de la matinada per part d’agents de la policia municipal. Una patrulla estava realitzant una ronda de vigilància implantada de manera exprés en aquesta àrea de la ciutat, després que fa dues setmanes uns desconeguts també actuessin en una quinzena de turismes al carrer del Poble Sahrauí.

Ahir, mitjançant aquest patrullatge preventiu, els efectius de la policia municipal van detectar in fraganti dos presumptes lladres. Els agents van començar a perseguir a peu els sospitosos, que van fugir en direcció a les hortes de Santa Eugènia. Allà, emparats per la foscor i la vegetació, es van endinsar en un paratge boscós pròxim als aiguamolls i van aconseguir escapar entre les bardisses. Al matí, els Mossos i la policia municipal havien recollit de moment la denúncia de dos dels propietaris perjudicats. L’onada anterior es remunta a la nit del 3 al 4 d’octubre, quan es van originar atacs en uns 15 automòbils al mateix aparcament del carrer del Poble Sahrauí. Els vehicles també van aparèixer amb vidres trencats i en alguns hi havia arrencats elements interiors que els autors van deixar llançats a terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia