Successos

TERRASSA

Un conductor ebri envesteix un vehicle policial

Un conductor ebri i sense permís de conduir va xocar amb un cotxe aparcat al carrer i va col·lidir després amb un vehicle de la Policia Municipal de Terrassa. Els fets van tenir lloc dimecres a la nit, quan una patrulla va detectar un turisme que circulava sense placa de matrícula davantera i que es va passar un semàfor en vermell. Els agents van fer indicacions al conductor perquè s’aturés, però aquest va respondre envestint lateralment el cotxe patrulla fins a aturar-se. L’home va ser detingut per un presumpte delicte de desobediència perquè no es va voler fer la prova d’alcoholèmia.

TERRASSA

Nous contenidors per a la recollida d’envasos

REDACCIÓ

L’empresa municipal Eco-Equip està incorporant aquests dies 183 nous contenidors de recollida d’envasos als carrers de cinc barris de la ciutat gràcies a un acord de col·laboració amb l’empresa Ecoembes. Els contenidors reforçaran el servei i permetran millorar el nivell i la qualitat de la recollida d’aquesta fracció, reduint el nivell de residus impropis. Són de càrrega posterior i tenen una capacitat de 1.100 litres, i es col·locaran als barris del Segle XX, el Torrent d’en Pere Parres, La Cogullada, Roc Blanc, Segle XX i Can Boada Nucli Antic. L’empresa també està substituint els contenidors de matèria orgànica.

barcelona

Tall a l’L1 del metro per un problema elèctric

redacció

Un problema tècnic de caire elèctric a l’estació de Sants va obligar ahir a la tarda a interrompre el servei de metro de la línia 1 entre Plaça de Sants i Espanya. L’afer no hauria passat d’una incidència més si no hagués estat que un comboi va fer guspira en contacte amb la catenària a l’altura de l’estació de Mercat Nou, segons van explicar fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), i hi va haver usuaris que es van espantar creient que sentien detonacions, cosa que va generar trucades al 112 en aquest sentit. El servei va quedar interromput poc després de les sis i es va restablir abans de dos quarts de set.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia