Successos

Successos

Persecució d’un lladre per balcons i terrats a Salt

La policia local va arrestar un multireincident especialista a enfilar-se per les façanes per anar a robar

Espectacular i arriscada persecució i detenció d’un lladre multireincident a Salt. La policia local va aconseguir detenir dijous Ayoub Touil, de 21 anys, ben conegut dels uniformats, que juntament amb un altre noi fugia per balconades i terrats, després que un veí alertés que havia vist dos sospitosos sortir pel balcó, a força metres del terra, d’un pis, al carrer Àngel Guimerà. Durant la fugida, els fugitius van anar llençant joies que havien robat en diferents habitatges. La policia les va recollir i ara se n’està estudiant la procedència per tornar-les als seus legítims propietaris i saber en quants habitatges van robar Touil i el noi evadit.

Després de l’arrest, la policia local de Salt va entregar Ayoub Touil als Mossos, que feia uns dies ja l’havien intentat arrestar i se’ls havia escapat. Un cop a la comissaria, els Mossos li van notificar que també quedava detingut per un altre cas de robatori pel qual tenia una ordre de recerca i detenció del jutjat d’instrucció número 2 de Girona. Touil, assistit per la lletrada Natàlia Frigola, va ser interrogat ahir pels Mossos a la comissaria, però es va negar a respondre a les preguntes policials acollint-se al seu dret a no declarar. És previst que passi a disposició judicial en les properes hores.

LA DATA

18.10.17
van perseguir el lladre que fugia pels balcons i terrats de Salt

LA XIFRA

21
anys
té el detingut, que tot i la seva joventut ja és considerat un lladre multireincident

Sospitós d’un assalt violent

En el currículum policial d’Ayoub Touil hi destaca la detenció per la seva presumpta participació en un assalt violent perpetrat contra un matrimoni septuagenari resident al barri del Pont Major de Girona el mes d’abril passat. Per aquest cas, al setembre els Mossos van arrestar Touil i quatre homes més: Claudi Pujol Estivill, Majid El Moukthtari, Mohammed Rami i Mohammed Hammouch Khouri. Hammouch Khouri i Touil van quedar en llibertat mentre que els altres tres van ser enviats a la presó per ordre judicial. Els assaltants van entrar a l’habitatge quan el matrimoni dormia i els van agredir i retenir durant unes tres hores, exigint-los que els diguessin on eren els diners i amenaçant de fer mal al seu fill. Es van acabar enduent 650 euros, un televisor i diversos rellotges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia