Successos

kurdistan iranià

terratrèmol

El terratrèmol del Kurdistan fa més de 400 morts i 6.000 ferits

El sisme ha tingut una magnitud de 7,3 a l’escala de Richter i l’epicentre s’ha situat molt a prop de la frontera amb l’Iraq

Aquesta nit un fort terratrèmol ha deixat, segons les últimes dades, més de 400  morts i hi ha més de 6.000 ferits al Kurdistan iranià. El balanç encara és provisional perquè no es tenen dades d’una part dels pobles afectats. El sisme ha tingut una magnitud de 7,3 a l’escala de Richter i l’epicentre s’ha situat molt a prop de la frontera amb l’Iraq.

La majoria de municipis han quedat incomunicats per carretera, sense electricitat i tampoc funciona la xarxa telefònica. Molts dels veïns han hagut d’abandonar aquesta nit casa seva per por de rèpliques que les poguessin enfonsar.

Els equips d’emergències treballen per poder rescatar les persones que han quedat sepultades. De moment, les xifres que se saben corresponen a l’Iran, però el sisme també hauria afectat l’est de l’Iraq. Fins ara el govern de Bagdad no ha volgut fer cap balanç de danys o baixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia