Successos

tribunals

sentència

Absolt l’acusat de violar una menor en sortir d’una discoteca

L’Audiència de Girona ha absolt un veí de la ciutat, Cristian Caballero Martín, que va ser jutjat com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor de 16 anys. Segons es recull en la sentència, pels volts de les cinc de la matinada del 22 de gener, l’home es va trobar la noia, que aleshores tenia 15 anys, a l’exterior d’una discoteca del carrer Güell. Caballero coneixia la jove perquè, anteriorment, havia tingut una relació sentimental amb una familiar de la menor. En la resolució judicial s’especifica que la noia li va demanar que la portés en cotxe, i ell hi va accedir. Aquella nit van mantenir relacions sexuals, si bé no s’ha pogut verificar si es van produir al vehicle o en un domicili que usava l’investigat. El tribunal hi afegeix que tampoc ha quedat provat que l’home tingués coneixement que la noia fos menor de 16 anys, ni que es prevalgués de l’estat d’embriaguesa d’ella. I, alhora, no ha resultat acreditat que l’acusat mantingués les relacions en contra de la voluntat de la suposada víctima ni que hagués utilitzat la força contra ella.

Els metges forenses no van observar lesions a la denunciant i el tribunal va apreciar algunes contradiccions referents a l’hora en què haurien passat els fets. Caballero, que està en llibertat des de la setmana passada, va ser defensat per l’advocat Joan Pere Zapata. Tant la fiscal com l’acusació particular li demanaven, en canvi, deu anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia