Successos

Trànsit

Demanen presó per haver deixat conduir un menor

La fiscalia demana un any de presó a un veí de Lleida de 21 anys que va deixar que el seu cosí de només 10 conduís sol un tractor que arrossegava una de les carrosses participants en la Batalla de les Flors de Lleida, un dels actes més multitudinaris de la festa major de la capital del Segrià. Els fets van tenir lloc l’11 de maig del 2017. Agents de la Urbana, en veure els fets, van aturar el vehicle i van identificar el noi, que posteriorment va prestar declaració a la comissaria. El fiscal acusa el jove d’un delicte de conducció temerària com a inductor i cooperador necessari.

SOCIETAT

Dos detinguts per tràfic de drogues a Agramunt

Redacció

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 22 de novembre un home i una dona de 27 i 28 anys respectivament, de nacionalitat marroquina i veïns de Tàrrega, que suposadament traficaven amb cocaïna a Agramunt (Urgell). La policia feia unes setmanes que investigava, i amb patrulles no uniformades, cosa que va permetre detectar els suposats traficants. Pels volts de les cinc de la tarda de dimarts passat, agents de paisà van localitzar a la carretera C-14, a Agramunt, un cotxe ocupat pels sospitosos. Els agents els van localitzar dues bossetes amb un total de 26,5 grams de cocaïna valorats en uns 1.500 euros. Tot indica que eren a punt de distribuir-la entre consumidors de la localitat. Els dos detinguts van passar dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer (Noguera).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia