Successos

Tres morts en xocar un cotxe i una furgoneta a Benifallet

El xoc frontal entre els dos vehicles es va produir ahir a la nit a la C-12

Dos dels morts, una dona de 28 anys i un home que l’acompanyava, de 35, eren veïns de Tortosa

La conductora i el passatger posterior d’un turisme i el conductor d’una furgoneta van morir ahir a la nit en xocar els dos vehicles a la C-12 a Benifallet (Baix Ebre), informa avui el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre va passar poc abans de les 23 hores en aquesta via quan, per causes que encara s’estan investigant, van topar frontalment una furgoneta i un turisme.

Com a conseqüència del xoc va morir la conductora del cotxe, A.D.M., de 28 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Tortosa (Baix Ebre), així com un passatger posterior, M.B.S., de 35 anys, nacionalitat espanyola i amb veïnatge a la mateixa població.

En el turisme hi viatjava també un menor com a ocupant posterior, que va quedar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

A més, en el sinistre també hi va morir el conductor i únic ocupant de la furgoneta, la identitat del qual no s’ha facilitat.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar l’equip de suport psicològic.

Quant a l’afectació viària, la carretera es va tallar al punt del sinistre en els dos sentits de la marxa, i el trànsit es va restablir cap a les 1.30 hores de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia