Successos

Tràgic accident a la C-12, on moren tres persones

La regidora d’ERC de Campredó i el seu marit són dues de les víctimes del sinistre, que va tenir lloc a Benifallet

El municipi declara dos dies de dol

Tràgic desenllaç del xoc frontal entre un vehicle i una furgoneta diumenge a la nit a la C-12, al terme de Benifallet. Tres morts i un nadó ferit lleument són les xifres d’un sinistre que es converteixen en tragèdia quan s’hi posen noms i cognoms. Les dues víctimes del vehicle eren una jove parella de l’EMD de Campredó que viatjava amb el seu fill. Ella, Sandra Domènech, tenia 28 anys i era la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, i la seva parella, amb qui feia mig any que s’havia casat, era un altre veí del poble, Moisès Barea, de 35 anys. El fill del matrimoni, un nadó que viatjava al seient del darrere, va resultar ferit lleument i va ser traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on ahir continuava ingressat en estat d’observació. L’ocupant de la furgoneta, de nacionalitat francesa, també va morir en l’accident.

La notícia va provocar consternació a Campredó, on des d’ahir les banderes onegen a mig pal amb un llaç negre i l’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial, a més de suspendre totes les activitats programades. Damià Grau, alcalde de Campredó, va donar el condol a les famílies i va explicar, en declaracions recollides per l’agència ACN, que la mort de la parella ha estat “un cop molt dur” per a tot el municipi perquè eren dos veïns “molt actius socialment” i “molt estimats”.

Des d’ERC, partit en què militava la víctima, també es va rebre la notícia amb consternació i des de la federació es va destacar “el compromís i la vocació de servei” amb què la regidora de Campredó va desenvolupar la seva tasca política “com a ferma defensora dels valors republicans aplicant-los a la defensa del poble i del territori”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia