Successos

Successos

Desmantellen una banda dedicada a robar a domicilis

Els policies van detenir tres homes i una dona, que van ser interceptats poques hores després d’actuar a Figueres

Els Mossos d’Esquadra van detenir quatre integrants d’una banda especialitzada en robatoris a habitatges que havia actuat a Figueres i a diverses poblacions del Vallès Oriental. La intervenció policial es remunta al 23 de novembre. A primera hora de la tarda, uns agents que estaven fent un patrullatge preventiu per la carretera C-33 van detectar un vehicle sospitós a l’àrea de servei de Montcada i Reixac. Dins el cotxe hi havia tres homes i una dona. Els efectius van observar que estaven en actitud vigilant, els van identificar i, mentre els requerien la documentació, van veure que mostraven un estat evident de nerviosisme. Van comprovar que un d’ells estava sent investigat pels Mossos de la comissaria de Granollers per quatre robatoris a domicilis de Llinars del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui i Sant Pere de Vilamajor.

En l’escorcoll del turisme, els policies van trobar un ordinador portàtil, bosses de mà, roba, joies, ulleres, perfums i una col·lecció de bitllets en moneda estrangera, entre les quals hi havia lires i dracmes. Els agents van fer gestions per intentar esbrinar l’origen d’aquests objectes. Mitjançant l’anàlisi del portàtil, van aconseguir saber qui n’era la propietària. Es va verificar que tant l’ordinador com els altres efectes provenien d’un robatori en un immoble de Figueres que havia estat comès poques hores abans. Al turisme, a més, els acusats hi transportaven material per perpetrar la seva activitat delictiva, com ara tornavisos, guants, mitjons, una motxilla, un parell de walkie-talkies i una peça de plàstic rígid que els servia per obrir portes. Els Mossos van arrestar els ocupants de l’automòbil per cinc robatoris amb força. Els investigats, veïns de l’Hospitalet de Llobregat i de Barcelona, tenen entre 26 i 43 anys i són de nacionalitat colombiana. Van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que en va ordenar l’ingrés provisional a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia