Successos

Els Mossos cacen el cotxe d’uns lladres, però ells fugen

Els controls a les carreteres d’accés al Pla de l’Estany i el Ripollès (les comarques més castigades pels robatoris a cases) que fan els Mossos comencen a fer efecte, a banda de la reducció del nombre de robatoris. Dijous els Mossos van aconseguir comissar el cotxe que uns sospitosos van abandonar a Sant Gregori. Ara el vehicle servirà per buscar pistes per intentar identificar els lladres. El vehicle va ser detectat en un control de prevenció dels robatoris que els Mossos havien muntat a l’accés a l’autopista a la carretera de l’Escala. El cotxe, en veure el control va girar i va entrar a l’AP-7. Els Mossos li van anar a la saga i la persecució va durar fins a Sant Gregori, quan el conductor del cotxe fugitiu, es va aturar al voral en plena autopista i els ocupants van fugir i van aconseguir escapar camp a través. Els Mossos, que es van haver d’ocupar de vigilar la seguretat del trànsit, van recuperar el vehicle abandonat, on hi havia eines que solen fer servir els lladres.

Entre el 29 d’octubre i el 10 de novembre els lladres, que actuen de 6 a 9, van assaltar 23 cases a Porqueres, Serinyà, Banyoles, Cornellà del Terri i Camós. Van donar uns dies de treva i el 15 de novembre van protagonitzar una nova ràtzia en una desena d’habitatges de Palol de Revardit, Celrà, Girona i Cornellà de Terri.

LA DATA

30.11.17
els Mossos
van perseguir uns suposats lladres per l’autopista i els van comissar el cotxe


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia