Successos

Mor un conductor de 26 anys en la sortida de via d’un turisme a la C-31 a Sitges

La víctima era veí de l’Hospitalet de Llobregat i el sinistre es va produir anit a tocar del port esportiu de la Ginesta

Un jove de 26 anys va morir anit en la sortida de via d’un cotxe a la C-31 a Sitges (Garraf), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre es va rebre a les 21.34 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 176,4 de la C-31, a tocar del port esportiu de la Ginesta i de la urbanització del Ratpenat, en un dels extrems de la carretera de les Costes del Garraf. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme va sortir de la via i a conseqüència del xoc va morir el conductor i únic ocupant del vehicle. Es tracta de C.B.C., de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia