Successos

catalunya nord

accident mortal

El nombre de morts s’eleva a 6 en el xoc entre un tren i un autobús escolar a Catalunya Nord

Deu dels vint ferits a l’accident entre un autobús escolar i un tren continuen en estat molt greu i deu més es troben en estat greu

L’autobús transportava escolars de Millars a Sant Feliu d’Avall, al Riberal rossellonès

Ja són 6 els morts en l’accident a Millars, al Rosselló. Deu dels vint ferits a l’accident entre un autobús escolar i un tren a Millars, a la Catalunya Nord, continuen en estat molt greu i deu més es troben en estat greu. Un tren TER de Rodalies va xocar contra un autobús escolar ahir a la tarda a dos quarts de cinc en un pas a nivell a Millars, a la plana del Rosselló. L’autobús que transportava escolars del poble de Sant Feliu d’Avall. Entre els passatgers del tren hi van haver ferits lleus. Segons alguns testimonis recollits per la premsa nord-catalana les barreres del pas a nivell no s’haurien accionat i l’autobús hauria passat fins que el tren l’ha percutat pel darrere. El pas a nivell no era considerat com perillós, segons les autoritats franceses.

El tren cobria la línia entre Perpinyà i Vilafranca del Conflent.

El primer ministre francès Edouard Philippe i els ministres de Transports i Educacióes van desplaçar fins al lloc de l’accident. S’hi van desplaçar igualment diputats, la presidenta de la regió Occitanie i la presidenta del Consell Departamental Hermeline Malherbe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia