Successos

Judici per una agressió sexual en un portal

La fiscal sol·licita vuit anys de presó per a l’acusat, detingut per la policia de Figueres

L’Audiència de Girona va ser el marc, ahir, de la primera sessió d’un judici contra un ciutadà acusat d’agredir sexualment una noia al portal d’un edifici abandonat del carrer Peralada de Figueres, pels volts de les sis del matí de l’11 de març passat. La fiscal demana vuit anys de presó i el pagament d’una multa de 1.350 euros per a l’investigat, Ismael Gounfoud, originari d’Algèria. La vista oral va començar amb les declaracions dels agents de la Guàrdia Urbana que van practicar la detenció de l’home. Posteriorment van comparèixer dos testimonis, si bé just a continuació la sessió es va acabar suspenent perquè la presumpta víctima no es va presentar. Es va assenyalar aleshores una nova data, en la qual s’espera la declaració de la noia, dels metges que la van assistir i de l’arrestat, ja que el seu advocat va requerir que s’invertissin els torns i ell fos l’últim a donar la seva versió davant del tribunal.

El dia dels fets, dues patrulles de la Guàrdia Urbana es van dirigir al bloc després que un veí donés la veu d’alerta. En arribar, els agents van veure a través del vidre de la porta que a dins al replà hi havia una noia tombada i un home al damunt seu que l’agafava pel coll i l’amenaçava amb un tros de vidre. Els policies van forçar la porta amb una pota de cabra i el suposat agressor va fugir escales amunt. Va escapar cap a altres edificis, saltant de terrassa en terrassa. Els agents el van detenir dos carrers paral·lels més enllà. Caminava coixejant perquè es va trencar el peu (tot indica que es va lesionar quan va saltar des d’un tercer pis fins a la via pública).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia