Successos

Successos

Troben marihuana a dojo en un pis que el jutge no deixava inspeccionar

La Guàrdia Urbana hi va poder entrar perquè no havien tancat el cadenat i hi van trobar més d’un miler de plantes

La Guàrdia Urbana de Figueres va trobar, ahir, més d’un miler de plantes en un dels pisos del barri del Culubret per a què divendres el jutjat va denegar a la policia una ordre d’entrada i escorcoll en considerar que no hi havia prou evidències per autoritzar l’entrada en un espai privat. La policia havia demanat poder accedir a tres habitatges on el consum de llum era desmesurat per les sospites que hi havia cultiu de marihuana, però els jutjat no van creure suficients els indicis. La Guàrdia Urbana, però, va poder entrar en un dels habitatges perquè els inquilins no van tenir temps d’anar a tancar el cadenat i els policies que es van quedar a fer vigilància ho van veure i van poder accedir-hi sense necessitat d’ordre, ja que era obert.

Després del descobriment de les plantes de marihuana, ahir al matí, la brigada municipal es va encarregar de desmantellar la plantació i la instal·lació elèctrica i els focus que utilitzaven.

Aquesta operació es va fer després de la de dijous contra el defraudament d’electricitat, en què es van detectar una dotzena de pisos que tenien punxada la llum sense disposar de comptadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia