Successos

Austràlia

Imputen divuit càrrecs a l’autor de l’atropellament de Melbourne

La policia australiana va imputar ahir divuit càrrecs de temptativa d’assassinat a l’home que dijous va envestir amb el seu cotxe una vintena de vianants al centre de Melbourne, al sud-est del país. L’acusació contra Saeed Noori, un refugiat afganès de 32 anys, va ser presentada durant la seva compareixença al tribunal de Melbourne, poc després que fos interrogat a comissaria. La policia va dir al tribunal que encara investiga els motius que van portar l’acusat a dur a terme l’atropellament i que no descarta presentar més càrrecs.

El primer ministre d’Austràlia, Malcolm Turnbull, va descartar qualificar l’envestida com un acte terrorista tot i que Noori, qui té un historial de problemes mentals i abús de drogues, va assegurar haver actuat “pel maltractament a musulmans”.

L’incident va causar ferides de diversa consideració a una vintena de persones de diferents nacionalitats, dotze de les quals continuen hospitalitzades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia