Successos

Successos

Pendents de l’autòpsia, per saber com va morir Diana Quer

Les restes de la jove s’han localitzat avui a les 5 del matí, en un pou d’una nau industrial abandonada

El responsable del crim ha confessat i ha donat la ubicació del cadàver

L’home va ser detingut fa dos dies per una agressió sexual i estava a la llista de sospitosos des del principi

José Enrique Abuín Gey, conegut com Quique el Chicle, ha confessat a la Guàrdia Civil aquesta matinada del 31 de desembre que havia llançat la jove Diana Quer, desapareguda el 22 d’agost de 2016, a un pou d’una fàbrica d’Asados (Rianxo) que portava cinc anys abandonada i que, des de llavors, era un punt habitual per amagar contraban de droga, sehons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Les proves d’ADN que es realitzaran a l’Institut de Medicina Legal de Galícia (IMELGA) determinaran si el detingut, com creuen els investigadors, va actuar només per segrestar a Diana Quer, emmanillar-la i llançar-la al pou d’aquesta nau usada habitualment com a tapadora per tràfic de drogues.

En el passat, l’immoble va ser una fàbrica de gasoses i després es va utilitzar per la venda de mobles.

També era un lloc freqüentat com a joc pels nens i adolescents de la zona.

Ha estat aquí on agents dels Grups Especials d’Activitats Subaqüàtiques (GEAS) han localitzat restes humanes, en el pou de la nau.

Diana Quer, desapareguda a A Pobra do Caramiñal el 22 d’agost del 2016.

Els agents de la Guàrdia Civil s’han presentat a la nau a les cinc de la matinada d’aquest diumenge, 31 de desembre, l’endemà passat que detinguessin un veí de Rianxo amb antecedents per tràfic de drogues, per una denúncia per intent de segrest amb intimidació d’una altra dona.

L’Unitat Central Operativa (UCO) el tenia en la seva llista de sospitosos des del primer moment, principalment perquè havia estat relacionat en el passat amb episodis de violència sexual.

El cos de Diana Quer, en avançat estat de descomposició després de gairebé 500 dies en el pou, ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Galícia (IMELGA), on se li practicarà l’autòpsia.

Serà aleshores quan es confirmi que ’el Chicle’ va actuar sol i que va emmanillar i escanyar a Diana la nit del 22 d’agost del 2016.

COTXE ALFA ROMEO GRIS

Segons fonts de la investigació, ha usat també com a coartada que va atropellar a la jove madrilenya amb el seu cotxe. L’autòpsia determinarà si va ser així, i també si hi va haver agressió sexual.

Els investigadors de la UCO i de la Policia Judicial de la Comandància de La Corunya també s’han emportat del domicili del sospitós un Alfa Romeo de color gris plata, el cotxe que podria haver utilitzat el dia dels fets.

La dona de l’autor dels fets també va ser detinguda, fa un parell de dies, encara que va quedar ahir nit en llibertat, després que tombés la coartada sobre què va fer la nit que va desaparèixer Diana Quer, quan la jove tornava de les festes de A Pobra do Caramiñal. Tot i que inicialment va dir que el seu marit estava amb ella aquella nit, ahir es va desdir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia