Successos

Un jove de 18 anys, ferit greu en caure per un talús de 15 metres a Sant Cugat

El noi, veí de Rubí, s’ha precipitat accidentalment per un estimball a la zona de l’Estany dels Alous i ha sofert politraumatismes

Un jove de 18 anys ha quedat ferit de gravetat aquest diumenge al migdia després de caure per un estimball de 15 metres a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del succés s’ha rebut a les 12.37 hores a la zona de l’Estany dels Alous. El noi, veí de Rubí, s’hauria precipitat accidentalment per un talús escarpat que voreja el petit llac. Com a conseqüència de la caiguda, la víctima ha quedat a tocar de l’aigua amb una forta contusió toràcica i politraumatismes. Un helicòpter dels Bombers amb efectius del GRAE ha fet el rescat de l’accidentat i l’ha traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Dues dotacions terrestres dels Bombers, 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 3 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també s’han desplaçat a la zona del sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia