Successos

SOCIETAT

Llagostera se suma a la venda d’escuts solidaris

Els beneficis es destinen a la recerca per a la lluita contra el càncer infantil

La policial local de Llagostera s’ha adherit a la campanya Escuts solidaris #pelsvalents. Aquesta iniciativa consisteix en la venda d’escuts de roba, a un preu de 4 euros, amb la finalitat de recaptar fons i entregar-los íntegrament al Pediatric Cancer Center de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar en la investigació per a la lluita contra el càncer infantil. A Llagostera, els escuts s’han pogut començar a adquirir aquesta setmana a la comissaria de la policia local, a l’ajuntament i en diversos establiments del municipi. Es van posar inicialment a la venda 500 unitats. La campanya està tenint molt èxit i gairebé s’han esgotat en pocs dies. S’estava pensant, per aquest motiu, sol·licitar-ne una altra remesa.

Coincidint amb la proximitat de la festa de Sant Antoni, també hi haurà avui una parada al local polivalent on es podran comprar. En aquests escuts brodats, d’aparença similar als del cos municipal, surt el nom de la població col·laboradora, el logo de la policia local i l’etiqueta #pelsvalents. Entre les policies locals de les comarques gironines que també hi participen hi ha la de Caldes de Malavella, Llançà, Sils, Hostalric, Puigcerdà, Blanes i Roses. I, el mes passat, la campanya ja disposava de la col·laboració d’una vintena de policies municipals d’arreu de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia