Successos

Mor un esquiador de Ribes a Masella

Un esquiador veí de Ribes de Freser va morir divendres a les pistes de Masella després de xocar amb un arbre mentre practicava aquest esport. La víctima, Xavier Clar i Guevara, de 67 anys, havia sortit a esquiar amb una colla. Però a mig camí va decidir canviar de pistes i pujar a una de més nivell, ja que era un esquiador experimentat. Pel camí, l’esportista es va accidentar i va xocar d’esquena contra l’arbre. Fins al lloc dels fets es van desplaçar sanitaris i la unitat d’intervenció de muntanya dels Mossos d’Esquadra. Malauradament no es va poder fer res per salvar-li la vida, ja que les lesions que es va fer eren d’extrema gravetat i el veí de Ribes va morir al mateix lloc dels fets.

Un altre accident

No és l’únic accident mortal a les pistes d’esquí catalanes. L’endemà hi va haver un altre accident mortal d’esquí, en aquest cas a Baqueira, a la Val d’Aran. Va ser un company de la víctima qui va avisar del succés. Segons els Mossos d’Esquadra, la víctima esquiava fora de les pistes senyalitzades. L’home va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital de Vielha, on va morir hores més tard. Era un veí de Bilbao de 35 anys i era un esquiador experimentat.

D’altra banda, també diumenge, un esquiador de 29 anys va resultar ferit de gravetat a conseqüència d’un altre accident a Port Ainé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia