Successos

Operació dels Mossos contra una banda de narcotraficants a l’àrea de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra desenvolupen avui una operació a l’àrea de Barcelona contra una organització internacional dedicada al tràfic de drogues, especialment marihuana.

Segons han informat els Mossos a través del seu compte de Twitter, l’operació està sent portada a terme per agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC).

En el transcurs d’aquesta operació s’estan realitzant una quinzena d’entrades i escorcolls a Barcelona i la seva àrea metropolitana, un d’ells a la localitat de Ripollet, segons fonts pròximes a la investigació.

L’operació, coordinada judicialment, està sota secret de sumari.

L’organització criminal investigada també està relacionada amb un segrest a Sitges (Garraf) ocorregut el mes de juny passat, segons han informat els Mossos també, a través d’una piulada.

L’operació antidroga de la catalana més recent va ser el 14 de desembre, quan, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, sis persones van ser detingudes en diferents “narcopisos” del barri barceloní del Raval.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia