Successos

Detenen un conductor begut que va provocar un accident a Bordils

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre el 20 i el 21 de gener tres conductors que circulaven beguts per diferents carreteres gironines per delictes contra la seguretat viària. El primer dels casos es va produir el dia 20 de gener pels volts de dos quarts de set de la tarda, a la carretera C-66 a Bordils, quan un vehicle tot terreny va envair el sentit contrari i va xocar contra un turisme. Els agents que van auxiliar les víctimes, que van haver de ser traslladades al Trueta, van comprovar que el conductor causant del xoc presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En practicar-li la prova, l’home va donar un resultat de 0,97 mg/l, gairebé quatre vegades més del permès. El conductor, de 55 anys, va quedar detingut i se li va imputar també un delicte de lesions per imprudència. Després de passar a disposició judicial va quedar en llibertat amb càrrecs.

Al segon detingut el van enxampar el dia 21 de gener a l’N-II, a la Jonquera, on els Mossos d’Esquadra havien establert un control de drogues i alcohol. Pels volts de la una de la matinada, van aturar un vehicle i van veure que el conductor que el duia semblava anar begut. Li van practicar la prova i, efectivament, l’home va donar un resultat positiu d’1,27 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit permès. Els agents li van immobilitzar el cotxe i el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.

Tots en llibertat

El tercer cas es remunta al mateix dia 21, a la carretera C-31, al terme de Calonge. Una patrulla estava fent un control de drogues i alcohol i cap a dos quarts de quatre de la matinada van aturar un vehicle i, de nou, el conductor presentava signes d’anar begut. En practicar-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat de 0,71 mg/l. Els agents li van immobilitzar el cotxe i van detenir l’home, de 28 anys. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a les dependències policials i haurà de comparèixer al jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Guíxols quan sigui requerit en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia