Successos

policial

persecució

Persecució d’uns lladres per l’AP-7 i arrest a Medinyà

Els mossos van atrapar un dels fugitius després que xoquessin amb un cotxe robat contra un senyal

Els Mossos van arrestar diumenge a la nit un ciutadà croat resident a Lloret de Mar després d’una persecució d’un cotxe robat a Girona hores abans, ocupat per quatre homes, que es va encastar contra un senyal de trànsit al trencant entre l’N-II i la carretera de Cervià, a pocs metres del club La Paloma Blanca.

La persecució va començar al peatge de l’AP-7 de la sortida d’Orriols després que els mossos detectessin uns homes que anaven encaputxats i que intentaven manipular els caixers de pagament del peatge per sostreure els diners. Els encaputxats van fugir amb un cotxe, un Fiat Stylo, en direcció cap a Girona. Els fugitius van sortir de l’autopista i van continuar la seva carrera, fent temeritats, per l’N-II fins que van estavellar el cotxe contra un senyal a la illeta de la cruïlla de l’N-II al trencant de la carretera que va cap a Cervià i l’Estartit. Amb el cotxe fora de circulació, els ocupants, quatre, van sortir corrent. Els mossos van aconseguir atrapar un sospitós al voral de l’autopista, a uns 200 metres del lloc de la topada, i el van detenir. L’home és un veí de Lloret de Mar de nacionalitat croata que no parla ni català ni castellà i que, tot i que nega la seva participació en la fugida, es va negar a donar explicacions tant als mossos com al jutjat sobre la seva presència al voral de l’autopista, un diumenge a tres quarts de dotze de la nit. El detingut va passar dimarts a disposició judicial i va quedar en llibertat. Els Mossos busquen els altres ocupants del vehicle i sospiten que es tracta de lladres que volien robar les màquines de cobrament del peatge. En els darrers quinze dies, la concessionària de l’autopista ha detectat dos intents de robatori d’aquesta mena al tram gironí de l’AP-7. Un el de diumenge passat a Orriols i l’altre uns dies abans al peatge de Maçanet de la Selva.

Cotxe robat a Girona

El cotxe que els fugitius van encastar contra el senyal a Medinyà havia estat robat a Girona, però la seva propietària encara no ho havia detectat. Després de l’accident a Medinyà, els Mossos van comprovar que el cotxe no constava com a sostret. Llavors van identificar el titular i van trucar a la propietària, que els va dir que ella havia deixat el cotxe aparcat al carrer. Quan va anar a comprovar si hi era, va descobrir que se l’havien endut i que al terra hi havia vidres perquè els lladres li havien trencat un vidre.

LA DATA

28.01.18
Els mossos
van perseguir uns lladres que fugien amb un cotxe robat.

LA XIFRA

4
homes
que anaven encaputxats van intentar robar la recaptació de les màquines del peatge de l’AP-7 a Orriols.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia