Successos

Successos

Arrestats per l’atracament a la BP d’Olot i a dues vianants

Dues noies van ser assaltades quan sortien d’un local nocturn i a una li van fer un tall al dit amb un matxet

Els Mossos han arrestat a Olot dos homes, Amir Thari, i Jimy Giovanni Gómez Barberan, sospitosos de ser els autors de l’atracament a la gasolinera BP d’Olot, un intent a la gasolinera Cepsa i l’atracament perpetrat al carrer de matinada contra dues noies que sortien d’un local nocturn.

L’atracament a la gasolinera BP va ser el dia 1 de bon matí, quan una de le treballadores acabava d’obrir. Els assaltants van arribar a cavall d’una moto i un d’ells, amb el casc posat, va entrar a la zona de la botiga, va amenaçar la dependenta amb un ganivet, va saltar darrere del taulell i es va endur els diners de la caixa enregistradora. L’atracador va sortir i va fugir i va pujar a la moto, que l’esperava darrere del rentador, conduïda pel seu còmplice. Els Mossos consideren que l’autor de l’assalt va ser Tahri, que té els cabells tenyits de ros, i se suposa que és el mateix que va veure la treballadora de la gasolinera Cepsa, situada a 1 kilòmetre aproximadament, i que no va deixar entrar perquè va sospitar que la volia atracar. L’empleada de Cepsa va poder veure que el sospitós tenia els cabells tenyits de color ros ataronjat. El darrer atracament es va perpetrar la matinada de diumenge. Dues noies que van sortir de la discoteca Stromboli caminaven de bracet pel carrer quan els va abordar un home amb un passamuntanyes i armat amb un matxet. El lladre va fer un tall al dit a una de les víctimes i es va emportar les bosses de mà, on pràcticament no hi tenien diners, i els telèfons mòbils. Els Mossos es van mobilitzar i van veure al carrer dos homes que caminaven amb casc de motorista a la mà i els van interceptar i detenir després que, a un d’ells, li trobessin un matxet amagat dins d’un paraigua i, a l’altre, un puny americà. El matxet tenia restes de sang i de pintaungles. Els sospitosos van posar resistència a la detenció. Els Mossos van escorcollar els seus domicilis i van comissar telèfons, diners i un passamuntanyes negre.

Els dos arrestats, assistits pels lletrats Carles Balbín i Jordi Gimbernat, van passar ahir a disposició del jutjat d’Olot, que va ordenar el seu ingrés a la presó.

Ahir el jutjat havia previst fer una roda de reconeixement però finalment es va suspendre per la protesta de la defensa de Tahri perquè cap dels figurants de la roda tenia els cabells tenyits, fet que afavoria l’assenyalament directe del detingut que els porta tenyits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia