Successos

trànsit

accident mortal

Un mort en un xoc a l’N-II a la Jonquera

Identifiquen l’home que va morir dimecres en una sortida de via també a la Jonquera

Un home del Ripollès mor en un accident a l’eix transversal a Espinelves

El conductor d’un dels vehicles va morir i un altre va rebre ferides greus ahir a la tarda en un xoc múltiple a la Jonquera. L’accident va passar cap a dos quarts de sis de la tarda al km 778 de l’N-II, quan van xocar dos vehicles de cares i un tercer també s’hi va veure implicat de rebot. Dos dels vehicles eren de matrícula francesa i el tercer, espanyola. Un dels conductors, ferit de gravetat, va quedar atrapat i va fer falta la intervenció dels Bombers per poder-lo alliberar de la ferralla. De resultes de l’accident es va haver de tallar l’N-II i es va desviar el trànsit.

Aquest és el segon accident mortal en dos dies a la Jonquera, a l’N-II. Dimecres a la matinada va morir el conductor d’un Fiat 500 que va sortir de la via tot sol quan circulava pel quilòmetre 773. La víctima anava indocumentada, però ahir els Mossos ja l’havien identificat. Es tracta d’un home francès, i ahir ja se n’havia localitzat la família per comunicar-li la mort. El conductor sortia de la zona de locals nocturns d’arran de la carretera i circulava en sentit nord quan va perdre el control del cotxe, que primer va topar amb la tanca protectora, després amb un fanal i finalment va fer una volta de campana.

Ahir al matí un xoc entre tres vehicles a l’eix transversal a Espinelves va costar la vida a un home del Ripollès que anava de passatger en una furgoneta comercial. Tres persones més van resultar ferides, dues d’elles de gravetat. L’accident va passar al punt quilomètric 202 en sentit Girona. La carretera es va haver de tallar al trànsit.

Des de començament d’any s’han comptabilitzat cinc accidents mortals, amb cinc morts, a les carreteres gironines, comptant el d’Espinelves, població que pertany a la comarca d’Osona però a la demarcació de Girona.

LA XIFRA

5
accidents
mortals amb cinc víctimes s’han comptabilitzat des de principi d’any a les carreteres de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia