Successos

Una dona, ferida greument per un tret accidental a Torredembarra

La parella, que havia explicat que l’arma es va disparar accidentalment, ha estat detingut per tinença d’armes i lesions per imprudència

La víctima està en estat crític

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte a la tarda l’autor del tret accidental que ha deixat ferida crítica una dona a Torredembarra (Tarragonès). Els agents han detingut l’home, de 42 anys i parella de la víctima, per tinença il·lícita d’armes i lesions per imprudència. La investigació continua oberta però tot apunta que es tracta d’un accident. Segons ha explicat l’home, que ha acompanyat la dona al CAP de Torredembarra, la pistola –per la qual no tenia la documentació adient- s’ha disparat mentre la manipulaven al seu domicili. El tret, amb entrada i sortida, ha ferit la dona, de 37 anys, que ha estat traslladada a l’hospital Joan XXIII en estat crític. L’home resta en dependències policials, pendent de declarar davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia