Successos

Tres arrestats per robatoris a Girona, Salt i Olot

Els Mossos van detenir el 8 de febrer passat a Barcelona tres homes, de 23, 34 i 52 anys, dos georgians i un ucraïnès, membres d’un grup establert a Palamós especialitzat en robatoris a domicilis. Els pispes –que estan acusats d’assaltar set domicilis de Barcelona, Olot, Girona i Salt– van ser enxampats mentre realitzaven de matinada un robatori amb força al districte de Gràcia de Barcelona. Cap a les 3.30 hores, va saltar l’avís d’un robatori en un pis de Barcelona. Una patrulla es va adreçar al lloc dels fets i va veure com dos homes fugien ràpidament del pis escales avall. Els agents els van perseguir i van poder veure com una tercera persona se sumava a la fugida i com llançaven part de les eines que havien fet servir per forçar la porta de l’habitatge. La patrulla va poder localitzar els tres homes amagats en uns matolls molt a prop del lloc del robatori, al carrer Miquel i Badia, i els va arrestar com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Es dona la circumstància que els tres detinguts eren investigats per altres robatoris i se sabia que s’havien establert a Palamós i operaven a tot Catalunya. Un quart membre havia marxat a Itàlia feia pocs dies. Un dels membres del grup ja havia estat detingut el 2013 perquè formava part d’una organització que es dedicava a realitzar el mateix tipus de fets. Ara havia format aquest nou grup –amb membres sense antecedents al territori espanyol– amb els quals hauria realitzat sis robatoris més en habitatges de Barcelona, Olot, Girona i Salt.

El mateix dia 8 de febrer els investigadors van realitzar una entrada i escorcoll al pis que els detinguts tenien a Palamós, on es va comissar gran quantitat d’eines per forçar els panys de les portes, així com rossinyols i altres estris que ells mateixos fabricaven amb aquest objectiu. Els tres detinguts van ser empresonats i el quart està en crida i cerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia